phone+45 54 78 05 37

mailpost@hnvvs.dk

Varmepumper

Vi har efterhånden installeret en del varmepumper.

Vores personale er uddannet på leverandørernes uddannelsescentre og har deltaget i diverse kurser om varmepumper.

Når vi dimensionerer en ejendom for at se, om der kan bruges en varmepumpe, har vi altid en rådgiver med fra leverandøren.

Vælg den rigtige løsning

Det er en god idé at tage en professionel med på råd, når du skal vælge en varmepumpe. Din installatør er klædt på til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Og vi forhandler kun de bedste og mest anerkendte produkter på markedet.

Effektiv energiudnyttelse

varmepumper-billede

En varmepumpe er en nem, billig og miljøvenlig løsning, når du skal opvarme dit hus. Varmepumpen udnytter den naturlige energi, der findes i jorden og i luften, og overfører energien til husets opvarmningssystem. Populært sagt fungerer en varmepumpe som et omvendt køleskab.

Varmepumper bruger elektricitet. Men selvom elpriserne stiger, kan det stadig være en rigtig god forretning at anskaffe sig en varmepumpe. For hver enhed elektricitet, du bruger kan du få op til 5 enheder igen hvis du vælger det rigtige produkt. Du kan på den måde reducere varmeudgifterne med op til 60%.

Teknisk fungerer varmepumpen ved hjælp af en kompressor, som omdanner temperaturerne i jorden eller luften til en højere temperatur, som føres ind i huset og bruges til opvarmning. Du kan læse mere om hvordan varmepumpen fungerer på Energitjenestens hjemmside.

Ønsker du et godt tilbud og kompetent rådgivning om varmepumper kan du kontakte os uforpligtende.