phone+45 54 78 05 37

mailpost@hnvvs.dk

Om os

Virksomheden blev grundlagt i 1950 af Helmuth Nielsen.

vores-historie

Vi er gennem tiderne vokset ud af rammerne flere gange, og i dag bor vi på Werner Larsens Vej 5 i maribo, hvor vi råder over 400m2 kontor, værksted og lager.

Vi mener at et godt samarbejde starter med en seriøs gennemgang af opgaven, afstemning af kundens forventninger og en kort ventetid på tilbuddet.


Vvs-branchen er i konstant udvikling. Der kommer hele tiden nye krav, lovgivning og nye materialetyper som vi skal forholde os til.

Vi gør derfor meget i videreuddannelse og holder os ajour på alle de arbejdsområder vi beskæftiger os med – til glæde for kunderne og os selv.

Vi er en vvs-virksomhed med holdninger til tingene.

Vi beskæftiger os med det vi er go´e til, og f.eks. blikkenslagerarbejde som vi er mindre go´e til, har vi faste underentreprenører der løser opgaverne for os. Så har du en arbejdsopgave du ønsker løst så tøv ikke med at kontakte os. Vi klarer alt!

Når det drejer sig om tilbudsgivning, så er vi også altid klar til at komme med en god pris, og hos os bliver de fleste tilbud udarbejdet og fremsendt inden for 1-2 arbejdsdage. Vi hører flere kunder beklage sig over ventetid på tilbud – men ikke hos os, vi får gjort noget ved tingene.

Vidste du at?

I 1980 blev virksomheden overdraget til sønnen Bjarne Nielsen, som videreførte den frem til år 2000 og siden da har Kristian Nielsen drevet familie-virksomheden som 3. generation.

Kontakt os

kontakt-sb-img

Kontakt os endelig og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt os i dag